Parkeren bij Schiphol wat zijn de opties?

Er zijn vele wegen die naar Schiphol parking leiden en mag er gelukkig daar gerekend worden op een ruim aantal parkeeropties. Van de vele dagelijkse bezoekers, komt een groot deel met de auto aan en moet die dus geparkeerd worden. Omdat er nu eenmaal verschillende behoeftes zijn voor het parkeren, of het nu voor het snel afzetten is of juist voor een paar dagen, er is aan alles wel gedacht om de auto veilig achter te kunnen laten. Zo wil je ook nadenken over de periode waarop je wil parkeren, wil je lang parkeren schiphol of wil je juist kort parkeren, dit scheelt behoorlijk wat in de kosten

Kort parkeren kan vlakbij de vertrekhal

Omdat het na eenmaal de bedoeling is dat gelijk na het parkeren er snel kan worden ingecheckt en je er ook nog snel erbij zal zijn om personen op te halen, is het bij de P1 parking mogelijk al lopend naar de terminals te gaan. Bovendien is de tarievenopbouw er zodanig, dat er om de tien minuten erbij betaalt dient te worden. Wie het dus vlot aanpakt, kan dus voordeliger ervan af komen. Voor kort parkeren zijn er natuurlijk meerdere opties beschikbaar en kan er bijvoorbeeld worden gekozen uit de vele aanbieders in de nabijheid van de luchthaven. Bij hun kan je trouwens ook terecht voor het parkeren van de auto voor aan langere periode.

Met lang parkeren neem je de auto mee op reis

Niet in het vliegtuig natuurlijk, maar veilig geparkeerd. Het is mogelijk om de auto voor een periode van een paar weken geparkeerd te laten staan en is de tarievenopbouw zodanig opgezet dat je met een verrassend laag bedrag al de auto veilig achter kunt laten. Bij parkeerhavens welke zich op een afstand van de luchthaven bevinden, wordt er altijd kosteloos een shuttle ter beschikking gesteld en ben je zo al binnen een paar minuten ook al bij de terminals. Bij terugkomst wordt dezelfde werkwijze gehanteerd en zet de shuttle je keurig weer af op de parking.
wat extra’s horen er ook bij

Naast de mogelijkheden voor kort en lang parkeren, is het natuurlijk ook van belang dat er ook aandacht besteedt wordt aan de auto zelf. Zo kan die bij een overdekte garage worden geparkeerd en zijn er altijd oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s. Ook aan de minder validen is er gedacht en bevinden zich daarom altijd speciale parkeerplekken voor deze groep vlak bij de ingang. Zo hoeven ze nooit een grote afstand af te leggen naar de terminal of shuttlebus.

Wie het een stapje hoger zoekt, zal zeker de mogelijkheden bekijken welke er geboden worden om tijdens jouw afwezigheid de auto grondig schoon te laten maken of zelfs weer helemaal vol te gooien. Als het op luxe aankomt, is ook valet parkeren een optie bij het aandoen van Schiphol met de auto.

Er wordt dus veel geboden op het gebied van parkeren bij Schiphol en wordt er altijd rekening gehouden met de wensen van de verschillende parkeerders.Of het nu gaat om kort parkeren of juist het neusje van de zalm met valet parkeren, er zijn altijd genoeg opties voorhanden en bekijk je ze allemaal om daar eentje uit te kiezen.